Тази рецепта коментираха

Анонимен
кан
кан
А ми колко млеко се използва за блатовете?
14.11.2013 17:35
Мързеланка
Мързеланка
на мен ми изглежда лесно и вкусно, но аз имам проблем със содата, за това бих сложила ванилия.
13.11.2013 18:49
Detelinka
Detelinka
Какво е количеството на прясното мляко?
18.04.2013 22:24
Васи
Васи
Аз също не срещнах проблем с разбирането на рецептата. Изглежда много вкусно и нямам търпение да я изпробвам :)
22.02.2012 23:57
rainbow_katya
rainbow_katya
ОчевАдно е кои са продуктите за блатовете, кои за крема, и кои за глазурата.Би било добре , такива, които правят подобни забележки, да прочетат по- внимателно описанието и да се замислят над собствената си интелигентност.Всичко си е описано с нужната последователност и точност!
19.02.2012 11:04
ина
ина
Добра е и вкусна.
17.11.2011 02:46
sami
sami
Като поствате рецепти, ги поствайте с необходимата интелигентност, по-нескососано описана рецепта не бях чел.
31.10.2011 13:36
1
Иван
Иван
А кои са продуктите за блатовете и кои за крема не става изобщо ясно ?
11.10.2011 01:59
1