Много ми харесва рецептата и снимката е перфектна, но имам само една забележка за брашното - какво означава "колкото поеме". На 1 кубче мая означава 1 кг брашно, така ли е... Обичам точни мерки, такава съм си.
Гласувам с 5.
23.09.2016 23:12
1
Наталия Петрова
За съжаление нямам кухненска везна и няма как да дам точни мерки,затова така съм написала . Като започна да меся каквото и да е тесо ми е трудно хем да меря с ч.ч. хем да меся и затова сипвам по малко и спирам когато тестото е с нужната гъстота.
24.09.2016 08:23
Ваня Георгиева
Никога не бях чувала такова име и ми стана интересно не знаех че е турско ястие. :):):)
20.05.2016 11:34
Сия Рибагина
Страхотен е,аз слагам тестото върху хартия за печене и после на скарата на фурната.Отдолу се изпича много добре.
Ванче,можеш да сложиш кашкавал и шунка,но както каза Наталия няма да е лахмаджун,а примерно "пица Ваня" :) Трябва да е с кайма и без кашкавал :)
20.05.2016 10:37
1
Наталия Петрова
Не се бях сетила за този вариант,благодаря за идеята,другия път ще опитам.
20.05.2016 10:43
Ваня Георгиева
Много вкусна рецепта, вместо кайма може да сложа на ситно нарязан колбас и кашкавал примерно.:)
Поздрав!
Гласувам с 5.
Ванче,можеш да сложиш кашкавал и шунка,но както каза Наталия няма да е лахмаджун,а примерно "пица Ваня" :) Трябва да е с кайма и без кашкавал :)