Тази рецепта коментираха

Анонимен
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Ако сложим сиренето веднага заедно със другите продукти нямали то да прегори?
20.05.2016 10:33
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Както не прегаря на обикновена пица и тук няма да преготи,а и каймата му придава допълнителна влажност.
20.05.2016 10:42
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Какво значи лахмаджун? За първи път го чувам, поне в нашия край не наричаме така нищо, явно при вас е само.
19.05.2016 16:28
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Лахмаджун,както каза Натали е турска пица,бих добавила само,че задължително се прави с кайма
20.05.2016 10:31
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Лахмаджун е турска пица,най- просто казано.
19.05.2016 16:42
1