Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
"Кекик" на турски означава риган, така че говорите за една и съща подправка.
03.06.2023 13:54
1
Анонимен
Анонимен
Мащерка (кекик), Bağdat Baharat
10.01.2024 12:12
marcheva14
marcheva14
Чудесна рецепта! Тази подправка "кикик" съм я донесла и се чудих изобщо защо съм я купила, така си ѝ стои в едно бурканче, е сега вече мога да я пробвам. Благодаря, че сподели! Поздрав!
13.02.2017 11:09
1
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Тази подправка е изключително подходяща за агнешко месо.А това ми е любимия кебап,много ще се радвам,ако ти хареса.Лятото особенно супер често го приготвям.
13.02.2017 11:53
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Наистина патладжанът с млякото и чесън е страхотна разядка, която директно влиза в графа Любими :) Поздрави!
07.06.2016 09:29
1
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Страхотна рецепта, много ми хареса :) Никак не е сложна за приготвяне, единствено печенето на патладжана отнема повечко време, но пък си заслужава
07.06.2016 08:54
1
2
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Получил ти се е чудесен!
07.06.2016 09:35
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Благодаря Роси,на мен също ми е една от любимите.Аз пека патладжаните на двата големи котлона и ги избирам по-тънки и дълги и ги слагам по 2 или 3,за да става бързо и за 10 -15 мин. съм готова.А млякото с патладжана и чесъна,спокойно можеш да го използваш като разядка.Носи много ракия :)))Благодаря за доверието!
07.06.2016 09:24
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Само да уточня,че първата ми снимка администраторите са я обърнали настрани :)
30.05.2016 20:20
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотна рецепта,обожавам турската кухня,а и винаги съм готова да опитам нещо със сложно и не дотам звучно име :)Предложението ти е много добро и интересно,което с удоволствие ще добавя в любими,и когато си намеря агнешко месо непременно ще опитам и ще споделя впечатления.
30.05.2016 15:21
1
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Сия,може би съм го обяснила сложно,но повярвай ми - направата на кебапа е елементарна.Ще се радвам,ако го напраиш и споделиш впечатление.
30.05.2016 16:57
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много ми харесва и в най скоро време ще я опитам, благодаря за отговора и разяснението.
30.05.2016 12:37
1
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Ще се радвам и да споделиш впечатления и реакциите на домочадието :) Усмихнат ден!
30.05.2016 12:42
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Изцяло туркс рецепта но малко ми е сложна но пък с агнешко е много вкусно.
30.05.2016 12:15
1
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Ваня,никак не е трудна.Печенето на патладжана е изцяло моя измислица,принципно те дупчат патладжана и го слагат цял да се пържи.Но аз рядко пържа,опитвам се да готвя здравословно и всичко пека.Рецептата е много лесна.Може да те забави малко печенето на патладжана,но придава уникален аромат като на печено на дървени въглища.А вече като изпечеш патладжана всичко друго става много бързо.А резултата ти гарантирам,че си заслужава всяка минута,прекарана в кухнята :).
30.05.2016 12:28