За да не е сухо, филето трябва да се шпекова и с парченца сланина. Но най-добре е да се замени филето с врат. Вратът става винаги сочен и крехък. Нужно е старание, за да направиш печения врат сух.
01.02.2014 20:05
4
1
Коко
Аз го преди да го пека под фолиото го мажа със смес от горчица, мед, пипер меланж, чесън и масло. След като махна фолиото пак го намазвам с масло. Получава се убийствена коричка (когато се яде след като е сготвено!). А месото става мозък...
28.12.2013 11:40
2
6
Диляна
Теодора, незнам как очакваш контрафиле да не е сухо :D Що се отнася до рецептата-перфектна е ! Шпикованото по дефолд си е сухичко,точно по тази причина се прави сос :)
23.05.2013 11:09
4
Теодора
много вкусно наистина,само стана малко сухичко,ако има някакъв трик да ми кажете,за по сочно.Благодаря
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани