Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Изсипете получения сок от доматите в тенджера. Прибавете оцета, олиото и черния пипер,Разпределете маринатата в бурканчетата с доматите. Стерилизирайте туршията от зелени домати за около 5 минути.
Вода няма ли?
Тази марината е само от сога на домати те и олиото ли?
ВТФ
02.12.2024 20:25
Анонимен
Анонимен
Написано е всичко: зeлeни дoмaти - 2 кг
чecън - 3 глaви
кoпъp - 1 вpъзкa
ЗА МАРИНАТА
oлиo - 100 мл
oцeт - 200 мл
coл - 100 г
зaхap - 120 г
чepeн пипep - 10 г нa зъpнa
* мepки и кoличecтвa
11.10.2024 18:08
3
Анонимен
Анонимен
Когато се направи трушията борканите завиратлисе илисе присичат снещо на пример снатриев беизонат или със селицил това ме интересува
15.08.2023 16:15
3
1
Анонимен
Анонимен
А колко е олиото?
12.08.2023 10:10
Анонимен
Анонимен
Колко е водата в маринатата - трябва да се знае ако се прави в друг съд и да се спази пропорцията.
12.10.2022 13:17
3
1
1
Анонимен
Анонимен
Водата е колкото се е отцедила от доматите след като са поръсени със захарта и солта и са престояли така колкото пише. Към нея + оцета, олиото и черния пипер. Да заври и продължавате по рецептата. ?
11.10.2024 18:18
1
1
Стефка Стойчева
Стефка Стойчева
Какъв е варианта да не се стерилизират?
19.10.2017 21:05
12
2
Maria Kostoff
Maria Kostoff
Солта не е ли малко множко?
08.10.2017 13:52
9
2
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Леко омекват.На мен лично,много ми харесват така приготвени.
04.10.2017 08:36
9
Eлза
Eлза
Може ли да се пресече със салицил? Целта ми е да не омекнат.
30.08.2017 12:09
3
Таня Левенова
Таня Левенова
Една от любимите ми туршии със зелени домати-правя я по същата рецепта!
25.08.2017 14:11
8
10
2
Wenera
Wenera
Доматите остават ли приятно свежи и "хрупкави" или омекват?
03.10.2017 14:15
1
Wenera
Wenera
Доматите остават ли причтно свежи и "хрупкави" или омекват?
03.10.2017 14:14
3