Ня дънато на гювечето слагате голямо листо от зелка нареждате св. пържоли върху тях слагата гъби след това пилешки пържоли пак гъби една или две сурави наденици и най отгоре ред сърми покривате с листа от зелка сипвате олио 3,4 л. Олио и 1 с сол малкоч. пипер и вода според продуктите слагате във фурната за 3 часа .Да ви е сладко.
24.12.2023 12:12
4
1
Анонимен
2,5 ЧАСА Е ГОТОВА, НЕ 4,5 ЧАСА. ПЕЧЕНЕ.
23.12.2023 13:44
3
1
Анонимен
Ето, пак кисело зеле. Това е кисело зеле с месо в гювеч. Дайте няква рецепта без зелето.
12.12.2023 20:07
2
4
2
Анонимен
Аз зеле да покрия гювеча, иначе сарми, пиле,свинско, наденици и ако има и друго - предимно меса(ориза в сърмите)
24.12.2023 13:03
Анонимен
Ами направи си таратор
23.12.2023 22:53
1
Потребител#202744
Много ми хареса рецептата, ще я приготвя за тази Коледа.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани