Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ня дънато на гювечето слагате голямо листо от зелка нареждате св. пържоли върху тях слагата гъби след това пилешки пържоли пак гъби една или две сурави наденици и най отгоре ред сърми покривате с листа от зелка сипвате олио 3,4 л. Олио и 1 с сол малкоч. пипер и вода според продуктите слагате във фурната за 3 часа .Да ви е сладко.
24.12.2023 12:12
4
1
Анонимен
Анонимен
2,5 ЧАСА Е ГОТОВА, НЕ 4,5 ЧАСА. ПЕЧЕНЕ.
23.12.2023 13:44
3
1
Анонимен
Анонимен
Ето, пак кисело зеле. Това е кисело зеле с месо в гювеч. Дайте няква рецепта без зелето.
12.12.2023 20:07
2
4
2
Анонимен
Анонимен
Аз зеле да покрия гювеча, иначе сарми, пиле,свинско, наденици и ако има и друго - предимно меса(ориза в сърмите)
24.12.2023 13:03
Анонимен
Анонимен
Ами направи си таратор
23.12.2023 22:53
1
Потребител#202744
Потребител#202744
Много ми хареса рецептата, ще я приготвя за тази Коледа.
08.12.2017 13:27
11