Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#231898
Потребител#231898
Очень хочу попробовать данный рецепт (изглежда много вкусно) :). Аз не съм кулинар. Указани са продуктите, времето на готвенето, но не мога да разбера трябва ли маринада да се слива преди да се запекава?
06.05.2019 20:15
1
Александър
Александър
Аз импровизирах и добавих гъби,морков и лук.Стана "мозък" ;-)
06.04.2015 19:33
5
1
Ангелов
Ангелов
а какво да е виното - бяло или червено?
07.03.2015 11:27
Мирела
Мирела
Доста приятна рецептичка, малък е шанса да не се получи добре някому. И смятам, че е достатъчно подробна. Аз лично набързо я правих, пропуснах чесъна и зехтина (защото нямах), а ябълковият оцет замених с винен. Два часа за хладилник също нямах, но се получи превъзходно! Подправките от предпоследния абзац ми бяха червен пипер. Поздрави!
01.03.2015 19:33
9
1
Галя
Галя
Рецептата си е достатъчно подробна, има и времето за приготовление.Никой не е длъжен да пише рецепти на руски в български сайт.
20.05.2014 17:04
12
4
1
RUMEN
RUMEN
Да права е жената
03.08.2014 00:16
2
2
зийчи смях
зийчи смях
Интересует подробный рецепт, сколько чего,время приготовления.
31.12.2013 06:18
6
7
1
Потребител#231898
Потребител#231898
Интересно, что вы хотите узнать более подробно? В Видео указано 180 гр. 90 минут. Сколько по времени запекать картошку? Честно говоря, я тоже не совсем понял. "До готовност" это ка кто уж сильно размыто. Разве нельзя определить время приготовления картошки???
06.05.2019 20:18
1

Последно Коментирани