Питката стана страхотна сложих чубрица и маково семе, отгоре намазах с масло и поръсих със сусам.
06.02.2025 17:42
Анонимен
При мен също не се получи както на снимката. Тестото ми стана на големи парчета, за това и аз добавих още малко вода,но питката ми стана малка и не бухна. Къде греша!?
17.10.2023 21:41
Venera Gospodinova
Благодря! Пробвах най-различни рецепти, с месене, без месене и резултата винаги беше за боклука. Преди малко извадих питката, даже вече си похапнахме с масло и сирене! Страхотна вкусотия, не вярвах, че и аз някога ще успея да направя вкусна питка! Рецептата ми е вече любима, благодаря още веднъж!
05.03.2018 13:01
Mariya Zherkova
Днес направих тази питка , но когато замесих тестото стана много твърдо.Реших ,че не ми харесва така и добавих още малко вода.Всичко друго направих по описанието.Като за първи път се получи много добре.Вътре питката е с прилични шупли , но се надявам следващия път да стане още по-добре.Благодаря за рецептата.
03.11.2017 14:19
2
1
1
Даниела Русева
Казвате, че сте замесили тестото и то е станало твърдо. В рецептата съм писала, че не се меси, а само се разбърква в купата до обиране на брашното.
03.11.2017 17:27
1
Nikolay Genov
Рецептата е много точна.Правя го по същия начин но мерките са във водни чаши 1/2 вода и брашно. Благодаря за хубавата рецепта.
12.09.2017 17:23
8
2
Даниела Русева
Ами, че тя твоята питка изглежда по-добре! Поздрави!
12.09.2017 21:13
1
Даниела Русева
Благодаря, Николай! Всъщност аз не знам как да се прецени каква е водната чаша. Пък 200 мл май може да си мине за водна, нали. Радвам се, че си харесал!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани