Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Лелее, уникална вкусотия, това дробене много го обичам.Често ходим по селата и на разни събори, винаги сме голяма компания, от моите близки и приятели никой не яде карантии и дробенето, а на тези събори винаги се сервира агнешко с дробене. Всички го прехвърлят в моята чиния и аз като невиждала всичко си изяждам. Едва ходя после, обаче не го оставям :)) Страхотно е, Дани!
06.03.2017 20:05
1
1
Даниела Русева
Даниела Русева
Много благодаря, Сия! Да, вярно е, че много хора не обичат агнешкото изобщо, но у дома всички го харесваме, дори повече от всяко друго месо. А и карантийката не делим. Ноооо, не мога да го докарам, както навремето родителите ми го правеха в селската пещ. Сега ги има само спомените. Но и на градската фурна си го бива.
06.03.2017 21:13
1