Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирена
Ирена
Погачата се пече на около 180 градуса. Фурната може да е с вентилатор или без - и по двата начина се получава перфектна. Обикновено е готова за около 35-40 минути ;)
13.08.2013 10:05
1
Мария
Мария
Ще я направя само въпрос колко време се пече ? И на каква темепература с вентилатор или без? Благодаря предварително
07.08.2013 00:54
2
Светослава
Светослава
СТАВА СТРАХОТНА ПОГАЧА,ЗА ВТОРИ ПЪТ Я ПРАВЯ
30.06.2013 10:23
Валена
Валена
1 кг е, извинявайте, оправих рецептата
04.06.2012 12:07
Слави
Слави
А брашното какво количество е .........
04.06.2012 08:56
веси
веси
А брашно ??????
04.06.2012 08:21