Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
bocmana2001@
27.09.2023 20:26
Анонимен
Анонимен
Сафрид.... Независимо какво количество се изчиства от вътрешностите и се премахват главите на рибите!.... Прави се саламура с вода и едра сол, до като изплува яйцето колкото 5 стотинки! Сафрида се поставя в саламурата за 12 часа, прави се втора саламура по същия начин и сафрида престоява в нея още 12 часа! След това се изважда от саламурата и се поставя в оцет 6% или малко по слаб(за предпочитане оцета да е закупен от Турция)! В Бг не продават оцет, а химия!) В оцета сафрида престоява още 12 часа.... След като се изцеди и поокапе от оцета се нарежда плътно в буркани и се залива със олио, сгорещено до покафеняване на кофичка хляб, която е пусната в олиото и след като олиото исзтине.... Наредената плътно в буркани риба се залива с това олио.... Поставете бурканите в хладен килер или мазр, може и най отдолу в хладилник! След 30-40 дни отворете и се насладете на невероятния вкус!) - всякакви други рецепти тук са интерпретация!))) рецептата Ви представи Атанас Кьосев и ако останете доволни може да му пишете на bocmana2001@
27.09.2023 20:04
11