Благодаря ти, мила! Заслужава си да е в любими рецепти, а и със сигуност едно от ястията ми за Коледа ще е това. Само ще сменя вида на месото, телешко ще е. Ще добавя и малко пюре от сварени кестени съм гъбената паста, за разкош.
В интерес на истината приготвянето ми не е толкова добро, месото трябваше отвътре да е с нежен и по-силен цвят на розово , да е сочно... мда. Май го препекох малко, от страх да не остане сурово, а точно там е врътката на Уелингтън, розовко да е. Нищо, ще отивам на поправка. Винаги съм чела тази рецепта заедно с коментарите и винаги е посочвана като сложна, това не е вярно, къде, къде по сложни всички тук сме приготвяли. Много е лесна и елементарна, но си заслужава.
Най-сърдечен поздрав! Марчето
18.10.2017 21:28
4
Сия Рибагина
Перфектно си го приготвила, определено ми се дояде, а рецептата както винаги е изпипана до край :)
Страхотно е, Марчи, отива в любими за правене! :)
В интерес на истината приготвянето ми не е толкова добро, месото трябваше отвътре да е с нежен и по-силен цвят на розово , да е сочно... мда. Май го препекох малко, от страх да не остане сурово, а точно там е врътката на Уелингтън, розовко да е. Нищо, ще отивам на поправка. Винаги съм чела тази рецепта заедно с коментарите и винаги е посочвана като сложна, това не е вярно, къде, къде по сложни всички тук сме приготвяли. Много е лесна и елементарна, но си заслужава.
Най-сърдечен поздрав! Марчето
Страхотно е, Марчи, отива в любими за правене! :)