Много ми е приятно, Диана, че си приготвила тази тъй вкусна и силно елементарна рецепта. Много е добра и на видеото изглежда превъзходно. При теб е имало и кожичка от рибата, при мен - не, трябваше да я изпечеш както съм предложила в края на рецептата, декорацията ѝ е повече от прекрасна и много ефектна. Поздравления, Дианче! Поздрав! Марчето
06.12.2017 15:43
Сия Рибагина
Марчи, ти ако си скарана с рибата, то си представи аз колко съм :) Обичам я, но също като теб рядко я приготвям. Даже напоследък като се замисля не съм правила нищо рибно. Рецептата ти е чудесна и сигурна съм че е много вкусна :)
01.12.2017 20:39
1
marcheva14
Благодаря, Сийче! Хубава е, фина е. Сега свалих още една рецепта, но пак е сьомга ще я приготвя и ще я представя, също е много добра.
Сийче, `що те няма???? Липсваш и то се усеща, я вземи врътни нещо и ела. То ,напоследък нищо интересно няма, само тук-там и толкова, ела да разнищим някоя и друга рецепта. Поздрав!!
01.12.2017 23:19
1
Sevdalina Irikova
Класика. Моите аплаузи!
30.11.2017 15:46
2
Sevdalina Irikova
Не личи, важен е кулинарният нюх! А водите са мои, защото за съжаление мога да консумирам само риба, защото антителата ми в организма ми се борят с животинския белтък, приемат го като враг № 1. Мръвките готвя отделно за мъжете , ама щура ти работа. За тези няколко тематични рибни дни съм очарована от толкова нови и вълнуващи рецепти. Аз плувам в моята кухня, ти плуваш в кухнята на изисканите десерти и др. тънкости, Данито плува във вълшебни кулинарни изненади , Сийчето, Елито, Таня плуват в традиционната българска кухня, Вили, Веси с вкусните манджи и закуски.....(спирам, за да не пропусна някой), всеки от нас има своя специфика и индивидуалност. Харесва ми Марчела, че се допълваме и черпим идеи, споделяме съвети, обогатяваме домашния рецептурник. Радвам се, че "плувам" заедно с вас, ха-ха! Хубава вечер!
30.11.2017 18:55
1
marcheva14
Съни, благодаря ти, мила, заслужавам си аплаузите, защото аз съм скарана с приготвянето на риба, не съм като теб, ти сама си каза, че това са твои води. Общо взето риба у дома не се приготвя, показаното като сьомга е единственото което мога да направя, а то е едно нищо на фона на рецептите които виждам тук. Да ти кажа честно, ние с Марчев риба в България не ядем, само там където има огромно разнообразие, из средиземноморските страни, имаме си някаква вътрешна нагласа относно рибите и морските продукти.
Сийче, `що те няма???? Липсваш и то се усеща, я вземи врътни нещо и ела. То ,напоследък нищо интересно няма, само тук-там и толкова, ела да разнищим някоя и друга рецепта. Поздрав!!