Не е много захарта, аз правя месести чушки по този начин. Не ги заварявам а слагам салицил.
13.08.2017 15:34
3
1
Здравко Тушев
след като се напълнят бурканите залива ли се марината
14.09.2016 20:51
12
3
1
Анонимен
Заливатнли се бурканите с маринатата и се варят
04.10.2023 16:45
1
Веселина Динева
И аз я правя точно така плюс 1 чаша олио. Най-добрата рецепта за камби!
25.08.2016 16:31
4
2
Stoika Pencheva
ние му казваме царска трушия, е много вкусна.
25.08.2016 16:06
6
5
ВИЛИ-Виолета Матева
харесвам хрупкави камби ,мисля че захарта е много, за да стане сладко кисел сос и ще се получи много вкусно Ако ви притеснява голямото количество захар ,намалете я и пригответе по свой вкус
18.08.2016 08:06
7
1
Джема Русинова
Tova e absurt ......3 c.cahsi zahar...i i1 c,cahs sol....na 9 kg zelenchutsi.........absurt......
17.08.2016 00:57
3
2
1
Анонимен
Заливат ли се бурканите с марината
04.10.2023 16:51
Снежана
И аз имам същото питане - тези 5 ч.ч. ме притесняват, дано някой който я е правил да каже колко е точното количество захар?
04.10.2013 12:08
8
2
1
Потребител#268337
5 ч. чаши е прекалено много за всякакъв вид туршия.
Моята доза е1 към 3 /една част сол, 3 части захар/. За диабетиците препоръчвам 1 към 1, но съвсем без захар не може. И още, щом ще ги заварявате недейте да слагате аспирин.
16.10.2023 14:28
1
Петър
Не че нещо, но явно има някаква грешка.
Захар 5 ч.ч
Сол 1 ч.ч
На мен лично ми се виждат много. А точно тази рецепта търся, че наистина е много вкусно.
22.09.2013 13:55
4
2
Анонимен
Толкова е
08.09.2023 04:12
Ели
Няма грешка, става чудесно. Аз бих прибавила в марината и 1 ч. ч. олио
Моята доза е1 към 3 /една част сол, 3 части захар/. За диабетиците препоръчвам 1 към 1, но съвсем без захар не може. И още, щом ще ги заварявате недейте да слагате аспирин.
Захар 5 ч.ч
Сол 1 ч.ч
На мен лично ми се виждат много. А точно тази рецепта търся, че наистина е много вкусно.