С интерес прочетох рецептата и мисля да пробвам за да разбера вкуса как е . Снимка на разрязана Мона имаш ли Данче?
04.04.2018 13:45
1
2
Ваня Георгиева
Да различна е текстурата, ние се стремим да получим конци а тук е друг вид но изглежда вкусно и с майката тесто ще пробвам обезателно. :)
04.04.2018 15:30
1
Yordanka Kovacheva
Ванче, качих снимки сега на разрязана Мона. Наистина е интересна рецептата, подобна е на нашият козунак, но има различна текстура и леко различен аромат благодарение на зехтина и портокаливият сок или вода (с портокалова вода си се прави автентичната Мона, но съм писала и сок, ако някой неможе да се сдобие с такава) Методът с "тестото -майка" аз го пробвам за пръв път и съм доволна. На тебе съм сигурна, че ще ти се получи даже много по- добре :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани