Свински крачета в гювеч с картофи и моркови

11/07/2018
"И на пача не са лоши, но истинските ценители обичат да ги хапват така - в гювеч с картофи и моркови "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 203
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително си сваряваме свинските крачета в тенджера под наляга за по-бързо. Ако нямате такава, може и в обикновена.

В гювеча слагаме обелените и нарязани картофи, морковите - на кръгчета, лука - на полумесеци, почистените гъби и обелените скилидки чесън.

Прибавяме и подправките, като доливаме от бульона от сварените крачета.

Захлупваме с капака и поставяме във фурната.

Печем, докато са готови картофите и морковите, на 200 градуса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар