Филе миньон на скара

22/02/2013
"За онези ценители на класическите ястия, които обожават телешко - скара импровизация на филе миньон "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 906
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от тънката част на филето се реже на филии, дебели 2 см, и се оформя на медальони.

Начукват се леко, поръсват се със сол, черен пипер и се потапят в разтопено масло. Овалват се в хлебните трохи, като леко се притискат.

Карират се с тъпата страна на ножа, поливат се с разтопено масло и се пекат бавно на скара.

Поднасят се мозък на скара, пилешки дробчета и гъби, гарнитура от зеленчуци и майонезен сос, който се дава отделно.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
гл готсач  маряна йовчева
гл готсач маряна йовчева
30.06.2013 21:34
Уникално превъзход ноо
1
0