Бейти кебап с готови кори за ценители

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10478602
22/11/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 095
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към каймата добавете подправките, като количеството ги съобразите по ваш вкус, чукнете 1 яйце и добавете галетата.

Омесете с ръце или шпатулка, докато се омесят съставките много добре.

Оформете каймата в няколко продълговати форми (като дебело кебапче) и изпечете на 200 градуса до готовност.

Вземете 2 листа кори, наредете от каймата, без да остава пространство между тях, увийте (на руло) и нарежете на хапки.

Изпечете отново до готовност на листите.

Сервирайте кебапа в подходяща чинийка и по желание сипете сос.

За соса запържете 1 с.л. доматено пюре с малко мазнинка и залейте готовите кори. Поднесете приготвения Бейти кебап топъл.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар