Панирани кюфтета тип шницел

24/11/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1447139314715
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо497
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинска кайма - 1 кг
  • яйца - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • сол - 1 кибритена кутийка
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • галета - 1 с.л.
  • за паниране
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • брашно
  • галета
  • гарнитура
  • бланширани картофи - 1 пакет
  • люти чушки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата с изброените продукти, покрийте с фолио и оставете в хладилник за около 2 часа.

Разбийте яйцата, сипете брашно, галета в чинии и започнете оформянето на големи плоски кюфтета.

Всяко потопете в брашно, разбити яйца и на края в галета. Направете цялото количество кайма и започнете да ги панирате.

Изпържете бланшираните картофи и сервирайте панираните кюфтета с люта чушка.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар