Домашна кокошка с гъби в гювеч

30/11/2018
Виктория Георгиева
отВиктория ГеоргиеваПомощник Готвач151591
Приготвяне25 мин.
Готвене180 мин.
Общо205 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо321
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кокошката се измива добре с гореща вода. Разделя се на парчета.

На дъното на гювеча се изсипва оризът. Лукът се почиства и нарязва на ситно. Добавя се в гювеча. Бульонът се натрошава.

Овкусява се със сол и черен пипер. Разбърква се. Месото се нарежда в гювеча. Поръсва се със сол.

Гъбите се измиват и нарязват на филийки. Добавят се в гювеча. Добавят се филийки масло. Добавя се вода.

Захлупва се с капака. Слага се във фурната да се пече. Месото трябва да се задуши добре - около 2-3 часа.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар