Начин на приготвяне
Първо приготвяме маринатата като смесваме зехтина, лимоновата кора и сока от цитруса, меда, табаското, соевия сос.
Измиваме добре рибните котлети и ги оглеждаме за пропусната непочистена люспа.
Потапяме рибата в купа със студена вода и кубчета лед за около 15 мин., докато рибата се изстуди и втвърди.
Подсушените стекове потапяме в сместа и похлупваме съда. Оставяме ги да се мариноват 3 часа в хладилник.
През това сварете картофите в подсолена вода за 10 минути. Отцедете ги добре и ги оставете да се охладят.
Извадете рибата от маринатата и я запечете на грил тиган или скара, за около 10 минути от всяка страна.
В тиган с масло сотирайте картофките и царевицата. Подправете с риган.
Поднесете стековете топли с картофената гарнитура, ухаеща на масло.