Тутманик, замесен и изпечен в хлебопекарна

28/01/2019
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40914111
Приготвяне20 мин.
Готвене187 мин.
Общо207 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо585
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за тутманика се слагат в казанчето на хлебопекарната в указаната последователност.

Програмата, на която се настройва, е за основен хляб за 1 кг, при средно изпечена коричка ( в моя случай 3:07 часа).

При звуковия сигнал се добавя сиренето.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар