Шницел от телешка кайма и гъби

01/04/2019
"Шницелите не са това, което бяха - сега са сочни, от телешка кайма и много, много вкусни"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 609
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • телешка кайма - 500 г
  • гъби - 100 г
  • яйца - 1 бр
  • брашно - 2 - 3 с.л.
  • олио - 1 к.ч.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете добре каймата, ситно нарязаните гъби, яйцето, солта и черния пипер.

Oформете шницели, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в горещото олио.

Поднесете телешките шницели с гарнитура по избор.

Чук за месо с брадвичка-39%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.99 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар