Домашна рязана лютеница

АннаАнна
Новак
4
40
82
1
07/09/2020
"Желаем ви добър апетит с тази разкошна домашна лютеница, приготвена по селска рецепта"
Приготвяне90 мин.
Готвене45 мин.
Общо135 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 046
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подреждаме в тави патладжана (върху хартия за печене), чушките и домати и ги изпичаме във фурната.

Когато са готови, ги белим и режем на парчета в дълбок съд.

Добавяме към тях сол на вкус и по желание магданоз.

На финал пълним бурканите и варим 30 мин след завиране на водата.

Когато е готово, вадим бурканите с лютеница и обръщаме с капачката надолу за 5 мин.

Готовата домашна рязана лютеница може да сервираме, като разбъркаме с майонеза или подправим с други подправки и сосове.

Добър апетит! ! !

Безопасна отварачка за консерви-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Безопасна отварачка за консерви
17.00 лв.
13.09 лв.
Виж ››

Елегантна, красива и най-вече безопасна отварачка за консерви. Има въртящо се приспособление за отваряне и удобна дръжка за захващане.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар