Домашна рязана лютеница

Домашна рязана лютеница

АннаАнна
Новак
5
50
47
1
07/09/2020
"Желаем ви добър апетит с тази разкошна домашна лютеница, приготвена по селска рецепта"
Приготвяне90 мин.
Готвене45 мин.
Общо135 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 145
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подреждаме в тави патладжана (върху хартия за печене), чушките и домати и ги изпичаме във фурната.

Когато са готови, ги белим и режем на парчета в дълбок съд.

Добавяме към тях сол на вкус и по желание магданоз.

На финал пълним бурканите и варим 30 мин след завиране на водата.

Когато е готово, вадим бурканите с лютеница и обръщаме с капачката надолу за 5 мин.

Готовата домашна рязана лютеница може да сервираме, като разбъркаме с майонеза или подправим с други подправки и сосове.

Добър апетит! ! !

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар