Телешко Бургиньон

НикиНики
Иноватор
314
2k
1k
400
2
23/11/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 935
  • Преглеждания за месеца316
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците почистваме, измиваме и нарязваме според желания размер. Месото нарязваме на дребни кубчета.

В дълбока тенджера си загряваме мазнина и запържваме месото от всички страни.

Добавяме зеленчуците и подправките и ги запържваме заедно с месото.

Добавяме виното и топла вода.

Готвим телешкото варено на тих огън за около час и половина.

Поднасяме телешко бургиньон топло с чаша червено вино.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар