Меджадра - леща с киноа

Erma FidelErma FidelНовак
22/10/2013
Приготвяне35 мин.
Готвене20 мин.
Общо55 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 693
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте киноата и я сварете в подсолена вода за около 10 минути. Извадете я и я оставете добре да се отцеди.

Сварете лещата до готовност. Загрейте зехтина и запържете ситно нарязаните лук и чесън. Оставете зеленчуците да се запържат за около 1 минути и добавете стрития джоджен и останалите подправки.

Смесете всички продукти и изсипете в подходящ съд за печене. Меджадра се пече около 15 минути в предварителна загрята на 180 - 200 градуса фурна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria
maria
09.02.2015 17:25
мерси за рецептата!много пъти съм я пратила и става много вкусна!
0
0