Киш със сирена и гъби

Киш със сирена и гъби

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Помощник Готвач
203
2k
531
610
2
27/01/2021
"Киш със сирена и гъби, който е отлична идея за вечеря"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 219
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват и към тях се прибавят останалите продукти без гъбите, като сирената са нарязани на ситно.

В тиган запържваме нарязаните на ситно гъби и след като изстинат, ги добавяме към сместа.

Поставяме кухненска хартия в плитка тава и в нея разстиламе бутертестото.

Плънката се изсипва върху тестото и се пече кишът на 180 °C за около 30 минути - до получаване на кафява коричка отгоре.

За предпочитане е кишът със сирена и гъби да се сервира охладено или студено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар