Пържоли с бяло вино на фурна

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
25/11/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 584
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 2 кг (обезкостени)
  • мазнина - 1 ч.ч.
  • бяло вино - 1 ½ ч.ч.
  • лук - 3 глави
  • чесън - ½ глава
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и се поръсват с черен пипер.

Нареждат се в тава и се покриват с кръгчета лук и скилидки чесън. Заливат се с мазнината.

Оставят се за 3 часа на студено, след което се посоляват, заливат се с виното, покриват се с алуминиево фолио и се запичат в загрята фурна.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Севда Якова
Севда Якова
16.03.2014 11:36
Върховни са...
0
0