Хайдушки кебап

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
25/07/2014
"Не хващайте гората - хванете вилицата и нападайте, защото това определено е юнашки вкусно ястие "
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 853
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате и измивате месото. Нарязвате го на хапки. Почиствате гъбите и ги нарязвате на ивички, обелвате доматите и ги нарязвате на кубчета.

Лука нарязвате на филийки. В емайлирана тавичка слагате хапките месо, нарязаните лук, гъби и домати, а така също скилидките чесън, чубрица, риган.

Посолявате, поръсвате с черен и червен пипер, заливате с разтопеното масло и разбърквате.

Покривате отгоре продуктите с лозовите листа и завивате тавата с алуминиево фолио. Задушавате кебапа около 3 часа в много слаба фурна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар