Рибена яхния със зелен лук

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
20/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо664
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете нарязаната на парчета риба с оцет и сол. Накълцайте лука и чесъна, след което ги задушете заедно в мазнина.

Добавете доматеното пюре, брашното и червения пипер. Сложете и рибните парчета. Задушете ги 5 минути и ги обърнете.

Долейте половин чаена чаша топла вода. Оставете да ври на умерен огън десетина минути. Подправете с оцет и сол.

По желание гарнирайте със зелена салата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар