Патица с хрупкава коричка

Нина НордНина Норд
Джедай
306
192
2k
26/05/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 679
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патицата се измива и се натърква със смес от джинджифил, счукано карамфилче и сол. Оставя се за 1 час.

Вари се, докато не омекне. Охлажда се и се почиства от подправките.

Нарязва се на парчета и всяко парче се топва в смес от нишесте с малко вода.

Запържва се в олио до златиста коричка. Сервира се, напръскана със сусамово олио и поръсена с нарязан магданоз.

Керамична тава с отвор за добре изпечено пиле
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична тава с отвор за добре изпечено пиле
22.99 лв.
22.00 лв.
Виж ››

И на бутилка става, но ако наистина искате да опитате вкусно и сочно пиле, пригответе го в тази керамична тава за пиле с отвор за течност.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар