Задушен телешки джолан

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14621
22/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 008
  • Преглеждания за месеца350
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете джолана в подсолена вода, извадете го от бульона, обезкостете и го нарежете на дребни парчета.

В сгорещено масло и малко бульон задушете ситно нарязаните лук, гъби и грах.

Към средата на задушаването се прибавяи зеленият фасул.

Сварете картофите и ги намачкайте на пюре.

Към задушената зеленучкова смес прибавете месото. Поръсете със смлените орехи и разбъркайте.

Сервирайте джолана с пюрето, залят с доматения сос.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар