Супа от зелен фасул с мляко

18/11/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо509
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме зеления фасул. Подреждаме върху дъска и режем под ъгъл на ромбчета.

Сипваме половината от зеления фасул в тенджера в подсолена вода, като нивото на течността трябва да е под количеството зелен фасул.

Задушаваме, докато омекне.

Останалия фасул и картофите, нарязани на дребно, сваряваме в подсолена вода и варим под капак до омекване.

Пасираме и прибавяме предварително свареното горещо мляко.

Слагаме маслото и фасула на ромбчета.

Поднасяме с изпържени хапки хляб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар