Ветрило от патладжан

Грозданка Грозданка Новак
05/10/2011
"Има нещо неустоима в комбинацията от патладжани, кашкавал и домати, запечени на фурна!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 215
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на дължина патладжаните и ги осоляваме, като ги оставяме да се отцедят, след това ги измиваме с топла вода и ги пържим в горещо олио.

Нареждаме ги в чиния като върху всяко парче патладжан намазваме със сирене в което сме сложили пресован чесън и нарязан магданоз. Отгоре слагаме по кръгче от домати, настъргваме кашкавал и запичаме за малко в микровълнова печка или в скаричка.

Като стане готово, в горната част нареждаме настърган на едро ренде морков и магданоз.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 5
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар