Ароматен телешки език в масло

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
43
6924
3
22/09/2016
"Такова ароматно мезе за чудо и приказ трябва да бъде сервирано с най-доброто червено вино и консумирано само в добра компания!"
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо36 091
  • Преглеждания за месеца588
  • Преглеждания за седмицата142
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре телешкия език.

Сварете в подсолена вода с дафинов лист.

Разтопете маслото на тиган и прибавете езика.

Запържете за 1-2 мин. със сол, черен пипер и кимион на вкус, за да поеме от аромата им.

Рейтинг

5 9
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар