Ароматен телешки език в масло

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
3k
659
798
3
22/09/2016
"Такова ароматно мезе за чудо и приказ трябва да бъде сервирано с най-доброто червено вино и консумирано само в добра компания!"
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо39 776
  • Преглеждания за месеца959
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре телешкия език.

Сварете в подсолена вода с дафинов лист.

Разтопете маслото на тиган и прибавете езика.

Запържете за 1-2 мин. със сол, черен пипер и кимион на вкус, за да поеме от аромата им.

Бамбукови бъркалки 3бр. на поставка-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукови бъркалки 3бр. на поставка
4.80 лв.
3.70 лв.
Виж ››

Бамбуковите бъркалки са необходимост във всяка кухня. Вие имате комплект от 3 броя различни бъркалки, с помощта на които лесно ще приготвяте всички ястия, които обичате.

Рейтинг

5 9
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар