Пухкав усукан тутманик

Ro ZiRo Zi
Новак
33
163
85
130
28/09/2016
"За да се доберете до парченце от този вкусен тутманик, канете на закуска само приятели, които са на диета "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 095
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От посочените продукти замесете гладко и меко тесто, което се разделя на 4 топки. Всяка една топка се разточва на кора с приблизителна големина на чиния.

Намажете едната кора с разтопено масло, поръсете със сирене, отгоре сложете друга кора и така до изчерпване на продуктите, като последната кора не се маже с масло.

Разточете всички кори на правоъгълник, разрежете на 4-5 ленти и всяка една лента се усуква. Подредете ги предварително намаслена тава.

Оставете да втасат леко и печете на 180 градуса до получаване на златист загар. Поднесете тутманика топъл.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар