Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Печена кървавица със зелев сок

Печена кървавица със зелев сок

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Печена кървавица със зелев сок2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Знаем как да направим деня ви по-вкусен"

Необходими Продукти

  • кървавица - 500 г
  • кисело зеле - 12 - 15 бр. листа
  • зелев сок - 3 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кървавицата се нарязва на парчета и се поставя в тава върху наредени едно до друго листа от кисело зеле (използват се половината).

Надупчва се се на няколко места с вилица и се завива отново с листа, докато те свършат.

Залива се със сока от киселото зеле и се пече на умерена фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: