Цветна зеленчукова фритата

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
441
1064
372
5
24/10/2016
"Бърз, свеж и здравословен обяд за всички "
Приготвяне6 мин.
Готвене6 мин.
Общо12 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 185
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се режат на дребно и се слагат в тиган под капак заедно с половината мазнина, за да се задушат за 2- 3 минути. Използвам замразени от тези, които нямам в прясно състояние и стават изключително бързо.

Когато са омекнали, прибавям към тях разбитите яйца с настърган кашкавал към тях и картофеното брашно. Сипваме останалата част от олиото и запържваме фритатата за 2-3 минути от всяка страна като обръщаме с помощта на чиния или капак .

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар