Вкусотийка от кайма с лионска наденица

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
08/02/2017
"Вкусни идейки за обяд"
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 180
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесвате каймата със ситно нарязания лук и всички подправки.

Разрязвате лионската наденица през средата по дължина, но без да я прерязвате до края. Краставичките режете на тънки ленти, както и сиренето.

Намазвате формата с олио, може да поръсете с галета за хрупкавост и разстилате хубаво каймата на дъното и по стените.

Намазвате с лютеница и слагате лионската, краставичките и сиренето, може да поръсете с черен пипер, ако обичате по пикантно.

Слагате да се пече, когато се зачерви по края го изваждате и чуквате яйцата, връщате в печката и я изключвате, така ще имате хубави рохки яйца, а който обича по-изпечени ще задържи печката включена до необходимата готовност.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар