Омлет с пилешко

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Омлет с пилешко3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Омлет, но не какъв да е - а вкусен и ароматен - все едно сте във френски ресторант"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 броя
  • пилешко месо - 150 г сварено
  • кашкавал - 100 г
  • вода - 50 мл
  • горчица - 1 ч.л.
  • кетчуп - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • мазнина - 30 - 40 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с водата, горчицата, кетчупа и малко сол и черен пипер.

След това ги разбъркайте с нарязаното на ситни парченца сварено пилешко месо.

Излейте омлета в голям тиган със загряната мазнина да се изпече от двете страни до зачервяване.

Върху половината омлет поръсете настърган кашкавал и прегънете омлета, за да може кашкавалът да се разтопи.

Поднесете омлета с пилешко с пресни зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
41
32
20
10
Дай твоята оценка: