Тиквички и зелен лук, поляти с яйца

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
328
959
471
406
2
13/04/2017
"Пролетна вкусотия с яйца - това е другото име на тази рецепта "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо773
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме тиквичката на четвъртинки, осоляваме ги и запържваме със зехтин в леко намазнен тефлонов тиган. 2-3 минути по-късно, след като тиквичките поомекнат, добавяме лука /нарязан/.

Разбиваме яйцата с млякото и сиренето настъргано. Добавяме сол и пипер. Изливаме върху тиквичките и лука. Запичаме от двата края.

Накрая поръсваме с настърган кашкавал и сервираме топло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар