Пуешки хапки в сос

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
05/06/2012
"Сметаново изкушение с пуешки хапки, което препоръчваме да поднесете със свежа салата и да консумирате в приятна компания!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо39 098
  • Преглеждания за месеца209
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пуешкото месо на хапки. Загрейте масло с 2 с.л. зехтин и сложете пуешкото да се запържи равномерно заедно с цели скилидки чесън и малко мащерка.

След като хване лек загар, долейте 60 мл вино и изчакайте, докато се изпари и месото е готово.

Извадете го в чиния и в същия съд добавете останалото вино, горчицата, соевия сос и разбърквайки непрекъснато долейте сметаната.

Разбъркайте соса за кратко и овкусете с подправките.

Върнете пуешките хапки в тенджерата и след няколко минути снемете от котлона.

Поднесете пуешките хапки в сос с гарнитура от свежи зеленчуци.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 11
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар