Шаран с Галета

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
11/03/2018
"Тайната е в панировката, винаги сме го казвали "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 213
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Панирана Риба

Начин на приготвяне

Почистете и измийте много добре шарана. Нарежете на шайби или разрежете през гръбнака и тогава нарежете на отделни парчета.

Осолете всяко парче и оставете да си поема солта за няколко часа. Пригответе си галетата в чиния и оваляйте всяко парче.

Загрейте олио в дълбок тиган и изпържете парчетата шаран на не много силен котлон, защото галетата по-бързо прегаря от брашното.

Сервирайте шарана с резени лимон.

Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
23.20 лв.
Виж ››

Нуждаете се от мелнички за сол и пипер, всъщност ви трябва само една! Красив дизайн и практична употреба. Нашата мелничка е 2 в 1 - мели и сол, и пипер. Любима на всяка домакиня.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар