Агнешко месо по гергьовски

Таня ЛевеноваТаня Левенова
Готвач
234
2k
664
1k
3
Агнешко месо по гергьовски
Снимка: Таня Левенова
1 / 3
06/05/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
"Разкриваме тайната на нашето специално агнешко месо по гергьовски"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо отначало запържвате леко. След това за по-бързо го сварявате в тенджера под налягане.

Когато месото е готово го прехвърляте в тава. В тавата доливате 1ч от бульона и запичате месото за 20 минути.

През това време запържвате нарязаните гъби, след това кромида и накрая

пресния лук и чесън.

Добавяте и нарязания на едро спанак. Щом той се свие достатъчно изсипвате ориза.

Той се запържва до прозрачност. Овкусявате сместа с подправките, разбърквате и я изсипвате в тавата с месото.

Разбърквате хубаво и печете агнешкото на 180 градуса до готовност.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: