Тази рецепта коментираха

Анонимен
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
е то в рецептата има сол, джоджена да съгласна съм
28.02.2016 21:37
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
На агнешкото и ярешкото джоджена поне за мен е задължителен.
28.02.2016 20:16
1
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
аз поне сол бих сложила
28.02.2016 17:21
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
и пак зависи за кого го приготвяш :))))
28.02.2016 17:04
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
рецептата не съм я писала аз, но да виждала съм и без подправки да слагат, виждала съм и със определено на мен ми харесва със подправки , защото ги обичам...
28.02.2016 17:03
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
някъде слагат, различни хора-различни вкусове
28.02.2016 16:58
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
не се ли слагат и подправки, аз мисля че ще му ходи :)
28.02.2016 16:56
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
ето къде ще идваме да хапваме чеверме
28.02.2016 16:55
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Уникално вкусно месо, едно от любимите ми. Добре че е баща ми да отглежда ярета и агнета.:)
28.02.2016 15:34
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
страшна вкусотия е!!!
28.02.2016 15:28