Тази рецепта коментираха

Анонимен
mario
mario
Яко.
31.01.2011 17:35
NAKATA 211
NAKATA 211
Вместо кисело мляко,може да се замести и с прясно мляко. Така става по-хубаво.
27.01.2011 12:57
melek
melek
Супер рецепта.
07.01.2011 20:53
дани
дани
Снимката и рецептата се покриват до някъде. Или рецептата е написана просто така, или снимката не е за това ястие.
Но каквото и да е, знайте, че винаги може да добавите нещичко от себе си. Имате безброй варианти за импровизация.
Успех готвачи.
18.12.2010 11:00
nikolai
nikolai
ОК. Колко бульон трябва да сложим ?
16.12.2010 22:14
2
Nqkoisi (Nikolai se kazvam)
Nqkoisi (Nikolai se kazvam)
Баща ми сега прави пилето, ще видим дали е хубаво. Мерси за рецептата.
09.12.2010 20:27
Venci
Venci
За да не ви става на бучки, трябва да изсипете бульона на пилето изведнъж и да бъркате енергично. Какви са тия глупости, да чакаш да изстине, после се смесва, няма такова нещо. И фрикасето става по - вкусно като му се сложат 3-4 скилидки чесън на края.
13.11.2010 14:14
1
2
1
Покажи всички подкоментари
вики
вики
Пиле фрикасе се прави с прясно мляко и бялото месо на пилето. То е много вкусно. Ако обичате, можете да добавите и сок от лимон. Яйцето на мен много ми харесва. Пиле фрикасе може да го сервирате с гъби.
30.10.2010 18:22
дида
дида
Вместо кисело мляко слагам сока от 1 лимон в яйцето. Хем не се пресича, хем ароматно и здравословно.
17.10.2010 11:11
hrisu
hrisu
Хареса ми рецептата, само не сте писали кога добавяме пилето.
16.10.2010 18:36
петя
петя
Това е най-хубавото пиле фрикасе, което съм яла. Има ли други разновидности на пиле фрикасе или е само тази рецептата ?
15.10.2010 15:58
Vania Milcheva
Vania Milcheva
Наистина рецептата е стахотна, а е и много лесна за приготвяне. Поздравления.
16.08.2010 14:52
tsvetelina
tsvetelina
А и когато добавяте яйцето, изчакайте малко сместа от огъня да се охлади, за да не се пресече.
12.05.2010 13:39
1
tsvetelina
tsvetelina
Аз мисля, че фрикасето е супер, но за да не се получат бучки, трябва да се сипе студен.
12.05.2010 13:34
1
Рони
Рони
Рецептата е страхотна. Браво.
11.05.2010 15:01