Тази рецепта коментираха

Анонимен
tsvetelina
tsvetelina
Аз мисля, че фрикасето е супер, но за да не се получат бучки, трябва да се сипе студен.
12.05.2010 13:34
1
Рони
Рони
Рецептата е страхотна. Браво.
11.05.2010 15:01
sunny
sunny
Да допълня към рецептата:
когато леко запържите брашното, след това изчакайте да изтине и го разтворете в бульона(вода), но също студени. И за да няма бучки във фрикасето, го разбиите добре с миксер или пасатор за да се разтвори добре. Когато сгъстявате фрикасето на котлона, бъркайте за да не загори на дъното.
4-5 лъжици брашно на литър течност са достатъчни за да се сгъсти.
17.03.2010 23:56
1
bigtime
bigtime
Ами, да кажем, че гъбите не се виждат на пръв поглед, а какво да кажем за ориза.
17.03.2010 20:11
1
Онан
Онан
А после, защо мъжът й псувал като каруцар ?
14.12.2009 14:29
2
СЗ
СЗ
Тези от картинката.
03.11.2009 13:34
АНИ
АНИ
Какви гъби те гонят, Стоева ?
24.10.2009 19:29
Стоева
Стоева
Гъбите кога се поставят?
28.07.2009 11:43