Аз не слагам толкова много домати, но заливката приготвям с кисело мляко и яйца.Но имам и една изненада-подправям мусаката с черен пипер,ронена чубрица и дафинов лист. Опитайте-добива невероятен вкус!
29.07.2013 03:44
9
Виолета
Когато правя мусака ,аз задушавам лука и после прибавям и нарязаните на кубчета картофи също да се задушат докато омекнат малко и след това прибавям всичко останало .Не слагам толкова много домати , като подправка добавям и чубрица . Но и показаният тук вариант предполагам е удачен . Мусаката е едно от любимите ни ястия . :)
28.07.2013 22:13
8
елена
Правя мусаката със заливка от прясно мляко както е описано в рецептата , не слагам толкова много домати. Задължително слагам и моркови.
28.07.2013 18:29
2
Краси
Мусаката ще стане много вкусна,ако предварително картофите се нарежат на кубчета и се запържат в олио.
28.07.2013 14:57
3
георги
всичко хубаво само не разбрах кога се слага солта ако се слага изобщо :Д
28.04.2013 17:10
2
Митко
Колко горе - долу трябва да е водата за бульона ?
10.02.2013 17:06
2
мариана с.
исках да проверя как се прави заливката на мусаката,а иначе аз слагам всички продукти заедно сурови, само доматеното пюре когато поомекнат картофите.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани