Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Като се пълнят червата, не се натъпкват много, та като набъбне оризът, да не се спукат. Варете на бавен огън.
24.10.2024 10:00
2
Анонимен
Анонимен
И слезката влиза в бахура!
20.12.2022 12:43
1
Анонимен
Анонимен
Към месото се слага една чаена чаша ориз, едно пакетче бахар смлян, седем-осем глави лук, чубрица на око, черен пипер едно пакетче и сол. Всичко се обърква, пълни се в червата и се вари до готовност.
03.12.2022 09:04
4
2
Анонимен
Анонимен
Пррррхггтд в мм
09.08.2022 08:52
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Само бял дроб и шарено месо се слага + подправките, черен не. Но в някой край на България може и да слагат.
02.07.2016 17:39
7
1
Албена Асенова
Албена Асенова
А черен дроб,не се ли слага?
02.07.2016 17:00
1
1
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Да има кой да ми направи!
02.07.2016 09:40
3
1